west east chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third

ZONWERING FRIESLAND

U zoekt een zonwering specialist en u bent op onze pagina zonwering Friesland terecht gekomen?

DE SPECIALIST UIT FRIESLAND

Wij als van der zalm-Zonwering leveren binnen-, buitenzonwering, terrasdaken, overkappingen en garagedeuren door heel Nederland dus ook bij u in de buurt.

 

DIVERSE SOORTEN ZONWERING

Van der Zalm-Zonwering levert een groot scala aan producten in Friesland en kunnen hierdoor het juiste product aanbieden wat bij de wensen van u past. Wij leveren diverse soorten buitenzonwering van rolluikenverandazonwering tot screens en nog veel meer.

Wij komen graag bij u langs voor advies of voor een kosteloze en passende offerte aanvraag.

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

INFORMATIE EN ADVIES OP MAAT

Door onze grote showroom waar we verschillende zonweringen hebben hangen en 9 terrasoverkappingen hebben staan op ware grote in verschillende uitvoeringen en kunnen u alle ins en outs vertellen over verschillende producten. Wilt u een advies op maat en u wilt al onze systemen komen bekijken dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom  maar we komen ook graag bij u langs als u dat beter past.

 

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Oriënteert u zich eerst nog een beetje en u woont niet in de buurt neem dan gewoon contact met ons voor een eerste gesprek bel ons dan op 0513-850840 of bent u niet in de gelegenheid om te bellen mail ons dan via ons contact formulier