west east chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third

ZONWERING WOLVEGA

Van der Zalm zonwering levert binnen- en buitenzonwering, terrasdaken, overkappingen en garagedeuren in Wolvega.

U zoekt zonwering in Wolvega. Dan bent u bij Van der Zalm zonwering aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment binnen- en buitenzonwering namelijk: terrasoverkappingenbuitenzonweringhorrenspeciale zonweringstructurele zonweringwindschermenparasols en zelfs garagedeuren en heaters. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

 

DIVERSE SOORTEN ZONWERING

Van der Zalm Zonwering levert een groot scala aan producten in Wolvega en kunnen hierdoor het juiste product aanbieden wat bij de wensen van u past. Wij leveren diverse soorten buitenzonwering van rolluikenverandazonwering tot screens en nog veel meer.

Wij komen graag bij u langs voor advies of voor een kosteloze en passende offerte.

BUITENZONWERING WOLVEGA

Er zijn diverse mogelijkheden om de zon in Wolvega te weren. Wij hebben een breed assortiment buitenzonwering zoals terrasschermen waar u onder kunt zitten. Daarnaast bieden wij ook zonwering die alleen de binnenkomende zonnestralen tegenhoudt zoals screens. Ieder product heeft zo zijn unieke eigenschappen om ervoor te zorgen dat u een zonwering kiest die bij u past.

TERRASOVERKAPPINGEN WOLVEGA

Wij hebben een breed assortiment terrasoverkappingen voor de mooiste tuinen in Wolvega. Zo bieden wij terrasoverkappingen met glaspolicarbonaat (zoals op de foto te zien is), doekvouwdak of een schuifdak. Zo is er altijd een juiste terrasoverkapping voor uw tuin!

INFORMATIE EN ADVIES OP MAAT

In onze grote showroom in Joure, een kleine 20 minuten rijden vanaf Wolvega, hebben we verschillende zonweringen merken hangen. Daarnaast staan er negen, op ware grote, terrasoverkappingen. Zo hebben we allerlei verschillende uitvoeringen en kunnen we u alle ins en outs vertellen over de verschillende producten. Wilt u een advies op maat en onze systemen komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom maar we komen ook graag bij u langs als u dat beter past.

LOKALE ERVARINGEN IN FRIESLAND

Van der Zalm zonwering is altijd bij u in de buurt. Bekijk onze algemene Friesland pagina en ontdek waar wij nog meer actief zijn!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Oriënteert u zich eerst nog een beetje en u woont niet in de buurt? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0513-850840. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Mail ons dan via onderstaand contact formulier.