west east chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Zonwering

In de zomer is het heerlijk om te genieten van de zon, maar op sommige momenten kan deze ook teveel aanwezig zijn.

De beste kwaliteit
Wij geven je 5 jaar garantie
Op maat gemaakt
We zijn er voor onze klanten
Wij doen alles zelf

Maak u klaar voor de zomer!

De mogelijkheden om de zon te weren zijn zeer uitgebreid: terrasschermen waar u onder kunt zitten of zonwering die alleen de binnenkomende zonnestralen tegenhoudt zoals screens. U kunt ook kiezen voor een meer klassieke uitstraling zoals bij de markiezen en uitvalschermen. Ieder product heeft zo zijn unieke eigenschappen om ervoor te zorgen dat u een zonwering kiest die bij u past.

 

Maatwerk

Wij komen graag een keer langs om u te adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Onze klanten beoordelen ons met een 4,5/5!

”Renson screen besteld bij Richard van Zalm te Joure, mooi op tijd geleverd, zeer vakkundig gemonteerd en zeker een aanrader in deze branch. Gratis opmeten en monteren, vriendelijke mensen met verstand van zaken. Het juiste adres voor zonwering, mooie winkel met veel merken en opties. Aanrader!”

Bekijk onze screens east
buitenzonwering

Onze klanten beoordelen ons met een 4,5/5!

”Bij meerdere zonwering bedrijven langs geweest. Maar bij van der zalm toch het beste advies gekregen. Richard is een aardige en eerlijke verkoper met kennis van zaken. Erg blij met mijn nieuwe zonnescherm. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.”

Bekijk onze zonneschermen east

Kom langs in onze showroom!

Of u nou op zoek bent naar buitenzonwering, rolluiken of screens, wij hebben het allemaal. Kom gerust is eens een kijkje nemen in onze mooie showroom in Joure. Niet alleen kunt u de kwaliteit voelen en beleven, ook kunnen we daar diverse oplossingen demonstreren! We werken met absolute topmerken.

Bekijk ons assortiment

Maak vrijblijvend een afspraak

Met de zonwering van Van der Zalm creëert u een extra ruimte in uw huis of tuin. Volledig afgesloten, helemaal open, of iets daartussenin. Alles kan. Maak nu een vrijblijvende afspraak!