west east chevronArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup plussearch-glass third

TERRASOVERKAPPING LEEUWARDEN

U zoekt een terrasoverkapping in Leeuwarden. Dan bent u bij Van der Zalm zonwering aan het juiste adres. De terrasoverkappingen uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt voor uw terras.

OVERKAPPING SPECIALIST IN LEEUWARDEN

Wij van Van der Zalm zonwering leveren en plaatsen overkappingen in Leeuwarden. Bent u opzoek naar een vergroting van uw huis of juist een vrijstaande overkapping? Wij bieden een breed assortiment overkappingen met altijd de juiste oplossing. Zo bieden wij overkappingen met glas, terrasoverkappingen met polycarbonaatoverkappingen met doekenterrasoverkappingen met een vouwdak of met een schuifdak. Daarnaast bieden wij ook afsluitingen voor de overkapping en zelfs doe-het-zelf pakketten als u zelf de handen uit de mouwen wil en kan steken.

 

 

UNIEKE MOGELIJKHEDEN 

Er zijn diverse mogelijkheden om de Friese zon te weren. Ieder product heeft zo zijn unieke eigenschappen om ervoor te zorgen dat u een zonwering kiest die bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overkapping met een glazen dak, waar we gebruik maken van 10 millimeter gelaagd veiligheidsglas.

Daarnaast bieden wij ook vrijstaande overkappingen. De daken van deze terrasoverkappingen kunnen worden voorzien van verschillende soorten materialen zoals glazen daken, lameldaken, doek daken of pvc daken. Met een tijdloos design en oneindige personalisatie mogelijkheden bieden wij bij Van der Zalm Zonwering altijd de juiste overkapping voor uw tuin.

INFORMATIE EN ADVIES OP MAAT

In onze grote showroom in Leeuwarden hebben we verschillende zonweringen merken hangen. Daarnaast staan er negen, op ware grote, terrasoverkappingen. Zo hebben we allerlei verschillende uitvoeringen en kunnen we u alle ins en outs vertellen over de verschillende producten. Wilt u een advies op maat en onze systemen komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom maar we komen ook graag bij u langs als u dat beter past.

LOKALE ERVARINGEN IN FRIESLAND

Van der Zalm zonwering is altijd bij u in de buurt. Bekijk onze algemene Friesland pagina en ontdek waar wij nog meer actief zijn!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Oriënteert u zich eerst nog een beetje en woont u niet in de buurt? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0513-850840. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Mail ons dan via het onderstaande contact formulier.